Arabalı kurye

Arabalı kurye

Arabalı Kurye Hizmetleri Sizlere Ülkemizin Bir Çok Önemli Noktasında Güvenilir Kurye ve Dağıtım Hizmetleri Sunmaktadır.


arabalı kuryeArabalı kurye servisi ile motorlu kuryelerimizin taşıyamadığı hacimli, ağır, kırılabilir, kıymetli ve taşınmasının riskli olabileceğini düşündüğünüz gönderileriniz için şirketimizin araçlarından faydalanabilirsiniz. Arabalı kurye liste fiyatının 5 katı ile ücretlendirilir. Motorlu Kurye motorsikletli kuryelerin taşıyamayacağı büyüklükteki paket ve koliler için arabalı kurye hizmeti vermektedir. İstenildiği taktirde panelvan araçların taşıyabileceği ebat ve ağırlıkta olan siparişleriniz arabalı kurye ile taşınabilir.

Moto kuryenin taşıyamıyacağı agırlıkta ve ya çok fazla olan ürünleri taşınması için gerçekleştirilen bir sistemdir.Bu Sistemi digerlerinden ayrı kılan fiyat farkı ve de zaman farkıdır.Arabali Kurye motor kurye gibi degildir trafikte araçların arasından rahatça ilerleyebilsin.Bu yüzden sizden fazla zaman talep edilir.

Arabali kurye nasıl hizmet verir ?

Arabali kurye‘nin çalışma şekli express kurye gibi hiç bir yere uğramadan belirlemiş oldugunuz adrese ulaşır ama express kurye kadar hızlı olamaz. En kısa yoldan ve en hızlı bir şekilde ulaşması için gereken gayret sarfedilmektedir., Arabalı kurye fiyatını öğrenmek için telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. Arabali kurye sizden dağıtılacak olan dosya, dergi ve ya davetiye gibi toplu dağıtımları alarak kuryelere teslim etmektedir.
 Motorlu Kurye Hizmet Grubu Daima Güvenilir

☆☆☆☆☆ Arabalı Kurye ☆☆☆☆☆

Yorum bırakın